VED DØDSFALL

I et øyeblikk forandres livet. En kjær blir borte – vi blir værende igjen, sårbar og i «ukjent terreng». Når vi har mistet noen, reagerer vi forskjellig, med sorg, lettelse, sinne. Kanskje opplever vi mange følelser på en gang? Hver av følelsene er naturlige, og de må få rom.

Det er mange praktiske detaljer som må håndteres når noen dør. Oppgaven til Mo Begravelsesbyrå er å hjelpe deg i en av livets vanskeligste faser. Vår fremste målsetning er å bidra til en verdig og meningsfull avskjed.

Noe av det første vi gjør, er å avtale en samtale med familie og pårørende – dette kan skje i våre lokaler eller hjemme hos dere.

Mo Begravelsesbyrå bistår naturligvis med henting og transport, dødsannonser og takkeannonser, kontakt med offentlige myndigheter og gjennomføring av seremonien. Vi gjør alltid vårt ytterste for å oppfylle ønskene til avdøde og å komme familie og pårørende i møte.

Vi mennesker har ulike måter å ta avskjed på, ulike måter å minnes dem vi elsker og savner. Vi viser vår respekt ved å samles om deres minne. Seremonien kan være kirkelig, borgerlig eller i samsvar med tradisjonen til andre trossamfunn.

Viktige detaljer gis et personlig preg.

Hos oss kan du bestille kister og urner, gravminner og blomster. Spør oss – vi tilbyr alle praktiske tjenester i tilknytning til begravelse.

Alle som jobber ved Mo Begravelsesbyrå er her for å komme deg og familien i møte. Derfor er vi tilgjengelig hele døgnet, også i høytidene. Ta kontakt for en samtale – eller når du trenger oss.

Ring oss på vår døgnåpne telefon 75 15 95 60 eller skriv til oss.